SPØRGSMÅL

Hvorfor SUVO ?

SUVO rustbeskyttelse er et dansk produkt, der er udviklet specielt til det danske/nordiske klima.

SUVO er voks/oliebaserede produkter, som alle har gennemgået strenge uvildige produkttest, inden de er godkendt til at komme på markedet.
SUVO blev lanceret på markedet for mere end 40 år siden.

Hvornår skal bilen undervognsbehandles ?

Det er vigtigt, at får undervognsbehandlet og rustbeskyttet sin bil så hurtigt som muligt. Det danske vejr er særdeles ubarmhjertigt, og da de fleste biler ikke er produceret til det danske klima, er det en god idé at få foretaget en tidlig rustbeskyttelse.

Rusten lever nemlig i bedste velgående på årets regnfulde dage, hvor blæst og vejsalt i vintermånederne er med til at gøre bilen sårbar for rustangreb.

Derfor anbefaler SUVO at få foretaget en rustbeskyttelse så hurtigt som muligt og gerne, når bilen kommet fra forhandleren.

Er undervognsbehandle nødvendigt ?

Det er altid en god ide at undervognsbehandle bilen. I Danmark har vi en høj luftfugtighed og temperaturer på mellem 8 og 10 grader det meste af året i Danmark. Desværre giver dette klima også de optimale forhold for, at rusten får fat.
De fleste biler er produceret i et andet klima, og er fra fabrikkerne ofte kun overfladisk behandlet med rustbeskyttelse. Men det er ikke nok, når bilen skal beskyttes mod rusten i det danske klima.

Hvorlang tid holder det ?

Levetiden på undervognsbehandling er afhængig af flere faktorer. Kører man f.eks. 20.000 km. om året, vil man opleve, at undervognsbehandling trænger til at blive frisket op tidligere, end hvis man kører 5.000 km. om året. Det skyldes, at bilen og undervognen udsættes for mere salt, snavs, regn og fugt, jo mere bilen anvendes.

Som udgangspunkt anbefaler vi altid, at bilen får undervognsbehandling hver 2. eller 3. år.

Hvornår på året ?

Mange bilejere mener, at efteråret er den korrekte årstid for rustbehandling "... inden der saltes på vejene", men man kan med fordel få foretaget behandlingen om foråret. Tørt og varmt vejr er en fordel for arbejde med undervognsbehandling. Produkterne hæfter mest effektivt i forårs og sommer månedernes klima. I forårs og sommer månederne er ventetiden hos undervognscentret typisk kortest og i samme håndvending bliver undervognen effektivt afrenset for den foregående vinters vejsalt og snavs.

Hvor længe skal jeg undvære min bil ?

Det tager 2 arbejdsdage at give bilen en komplet behandling og 3 arbejdsdage for en

special handling.

Hvorfor drypper min bil efter behandling ?

At bilen drypper efter behandling er et kvalitetstegn. De meget tyndtflydende produkter der bruges til rustbeskyttelse skal påføres i en rigelig mængde, så det sikres at alle flader bliver dækket.
Hvis din bil ikke drypper, er det enten fordi der ikke er sprøjtet nok på, eller fordi der er benyttet for tyktflydende produkter, som derfor heller ikke i stand til at trænge ind og rustbeskytte bilen.

Bemærk !

De første dage kan behandlingen dryppe, undgå derfor at parkering på fliser. Bilens udstødning kan give ufarlig røgdannelse på grund af behandlingen.

Vigtigt !

Dine hjul har været afmonteret, så husk at efterspænde dem indenfor de næste 50-100 km. og igen ved 400-500 km.

Mandag - Fredag
08.00 - 16.00
Lørdag - Søndag
Lukket

Følg os på Facebook